παροχες
Η λέξη manicure συντίθεται από τις λατινικές λέξεις manus και cura, που σημαίνουν χέρι και φροντίδα αντίστοιχα. Κατά τη διάρκεια του manicure αφαιρείται τυχόν παλιό βερνίκι, έπειτα τα νύχια λιμάρονται, ώστε να πάρουν το επιθυμητό σχήμα και στη συνέχεια το χέρι βυθίζεται σε μπολ με νερό και σαπούνι. Η ίδια διαδικασία εφαρμόζεται και στο άλλο χέρι. Ακολούθως, τα επωνύχια (πετσάκια) με ειδικό μεταλλικό εργαλείο (pusher) ωθούνται προς τις άκρες του νυχιού, όπου και αφαιρούνται με προσοχή, χωρίς να τραυματιστεί η περιοχή. Με buffer απομακρύνονται οι χρωστικές από προηγούμενα βερνίκια και τα νεκρά κύτταρα από την επιφάνεια του νυχιού.

Τα επωνύχια ενυδατώνονται με λάδι και η επιδερμίδα των χεριών με κρέμα, κάνοντας ελαφρύ μασάζ. Τα νύχια καθαρίζονται με αντισηπτικό, ώστε να εφαρμοστεί η σκληρυντική βάση και αμέσως μετά το βερνίκι. Τέλος, εφαρμόζεται μια στρώση top-coat, το οποίο γυαλίζει και σφραγίζει το χρώμα, παρατείνοντας τη διάρκεια του manicure.

Στο pedicure, τα πόδια μουλιάζουν σε ειδικό λουτρό για ξεκούραση και χαλάρωση. Αφού μουλιάσουν, βγαίνουν διαδοχικά από το νερό, αφαιρείται τυχόν παλιό βερνίκι με ασετόν και ελέγχεται η κλινική εικόνα των νυχιών και του πέλματος για πιθανές δυσμορφίες σκληρύνσεις, μύκητες νυχιών και δέρματος). Η αισθητική σύμβουλος είναι εκεί, για να ενημερώσει τόσο για το καλλωπιστικό μέρος του pedicure, όσο και για την κλινική του εικόνα.Έαν διαπιστωθεί ονυχοκρύπτωση(νύχια που μπαίνουν μέσα στο δέρμα),μυκητίαση,σκληρύνσεις η αισθητική σύμβουλος θα σας προτείνει ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ πεντικιούρ με τις εξιδικευμένες ποδολόγους μας). Ακολούθως, τα επωνύχια (πετσάκια) με ειδικό μεταλλικό εργαλείο (pusher) ωθούνται προς τις άκρες του νυχιού, όπου και αφαιρούνται με προσοχή, χωρίς να τραυματιστεί η περιοχή. Με ειδικό κόπτη νυχιών, κόβονται ή λιμάρονται τα νύχια, ενώ με buffer απομακρύνονται οι χρωστικές από προηγούμενα βερνίκια και τα νεκρά κύτταρα από την επιφάνεια τους. Κατόπιν, εφαρμόζεται λάδι, που ενυδατώνει την περιοχή των νυχιών.
Τα πόδια βγαίνουν από το νερό και με το ειδικό εξάρτημα τροχού καθαρίζεται το πέλμα. Στη συνέχεια τα πόδια ξεπλένονται, στεγνώνονται και ενυδατώνονται κατά τη διάρκεια ενός σύντομου μασάζ με κρέμα. Τα νύχια καθαρίζονται με αντισηπτικό, ώστε να εφαρμοστεί η σκληρυντική βάση και αμέσως μετά το βερνίκι. Τέλος, εφαρμόζεται μια στρώση top-coat, το οποίο γυαλίζει και σφραγίζει το χρώμα, παρατείνοντας τη διάρκεια του pedicure.


Τί είδος pedicure να επιλέξω;

-Έαν η κλινική εικόνα των νυχίων σας και του πέλματος είναι χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα θα επιλέξετε ένα Pedicure καλωπιστικό.

-Εάν χρειάζεστε μόνο λιμάρισμα και βάψιμο θα επιλέξετε express pedicure.

-Εαν η κλινική εικόνα των νυχίων σας και του πέλματος παρουσιάζει ονυχοκρύπτωση η και σκληρύνσεις θα πρέπει
απαραίτητα να επιλέξετε θεραπευτικό pedicure με τις εξιδικευμένες ποδολόγους μας.

Στο θεραπευτικό πεντικίουρ χρησιμοποιούμε ειδικά εργαλεία για το πρόβλημα της «Ονυχοκρύπτωσης» τα νύχια δηλαδή που εισχωρούν μέσα στο δέρμα ειδικά στο μεγάλο δάχτυλο και
αντιμετωπίζουμε αποτελεσματικά το πρόβλημα σκληρυνσεων στο πέλμα εφαρμόζοντας ειδική κερατολυτική θεραπεία με θεαματικά αποτελέσματα.

Ημιμονιμο βερνικι

Η διάρκεια ζωής του ημιμόνιμου βερνικιού θα σας κάνει να το λατρέψετε, αφού μπορείτε να έχετε ένα άψογο αποτέλεσμα σε manicure & pedicure με διάρκεια 3 εβδομάδων, επιλέγοντας από μια μεγάλη γκάμα χρωμάτων. Η διαδικασία είναι απλή και αρκετά γρήγορη, διότι τα ημιμόνιμα χρώματα πολυμερίζονται με χρήση ειδικών λαμπών LED τελευταίας τεχνολογίας. Αμέσως μόλις τα νύχια σας βαφούν, είστε έτοιμες αφού δε χρειάζεται να περιμένετε να στεγνώσει το χρώμα!

-Εάν χρειάζεστε σχήμα και ημιμόνιμη βαφή θα επιλέξετε Express manicure ημιμόνιμο

-Εαν χρειάζεστε σχήμα,καθάρισμα επωνυχιών και ημιμόνιμη βαφή θα επιλέξετε Manicure ημιμόνιμο

Στα καταστήματα μας χρησιμοποιεί όλη την σειρά από ημιμόνιμα βερνίκια της εταιρείας HEAVEN και την VEGAN σειρά της εταιρίας CND..

GEL-ΑΚΡΥΛΙΚΟ-ACRYGELΑυτή η τεχνική είναι ιδανική για εσάς που θέλετε να αλλάξετε σχήμα και να κάνετε εντυπωσιακή εμφάνιση, αφού μπορείτε να τα διακοσμήσετε με μεγάλη ποικιλία σχεδίων. Είναι υλικό άριστης ποιότητας και ανθεκτικότητας, κατάλληλο για να επιμηκυνθούν τα ατροφικά ή και φαγωμένα νύχια, όπως επίσης και για να επικαλυφθούν τα ήδη υπάρχοντα νύχια, με στόχο την ενδυνάμωση και την ενίσχυσή τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μπορεί να εφαρμοστεί οποιοδήποτε χρώμα επιθυμείτε, με διάρκεια ζωής περίπου 1μηνα.
Όποια τεχνική και αν επιλέξετε θα πρέπει να φροντίζετε στις 25 ημέρες να προγραμματίσετε ραντεβού για την αφαίρεση του υλικού η την συντήρηση του.


ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ GEL
-Το GEL είναι άοσμο και έχει φυσικά αποτελέσματα

ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ GEL
-Αφαιρείται μόνο με τροχό η με λίμα απο εξειδικευμένη τεχνήτρια
-Καίει κατά την εφαρμογή του
-Μακροπρόθεσμα χαλάει το φυσικό νύχι
-Σπάει και ραγίζει πιο εύκολα
-Αντέχει λιγότερο

Χρόνος εφαρμογής
90λ για επέκταση
60λ για φυσική ενίσχυση


ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΑΚΡΥΛΙΚΟΥ
-Ενδείκνυται για κοντά και φαγωμένα νύχια
-Η αφαίρεση γίνετε εύκολα με καθαρό ασετόν
-Είναι ανθεκτικά και στεγνώνουν χωρίς την χρήση λάμπας

ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΑΚΡΥΛΙΚΟΥ
-Μυρίζει έντονα κατά την εφαρμογή του γι αύτο και πολλά ινστιτούτα το αποφεύγουν
-Μακροπρόθεσμα χαλάει το φυσικό νύχι

Χρόνος εφαρμογής
120λ για επέκταση
90λ για φυσική ενίσχυση

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ACRYGEL
-Δεν μυρίζει κατά την εφαρμογή του και παίρνει ότι σχήμα θέλει να του δωσει η τεχνίτρια
-Είναι πιο σταθερό απο το ακρυλικό και πιο ανθεκτικό απο το gel
-Δεν καταστρέφει το φυσικό νύχι
-Η αφαίρεση γίνετε εύκολα με καθαρό ασετόν
-Είναι ελαφρύ σαν υλικό και δεν καίει κατα την εφαρμογή του.


ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ACRYGEL
Δεν υπάρχουν

Χρόνος εφαρμογής
90λ για επέκταση
60λ για φυσική ενίσχυσηΗ επιλογή είναι δική σας.